Preokret Ivanovićeve u Kaliforniji

Izvor: B92, 01.Avg.2013, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Ivanovićeve u Kaliforniji

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Karlsbadu, Kalifornija.

Ivanovićeva je posle preokreta u tri seta savladala Slovakinju Dominiku Cibulkovu sa 4:6, 6:3, 6:2.

U sledećoj rundi Ivanovićeva će igrati protiv domaće predstavnice Koko Vandevege, koja je do drugog kola stigla iz kvalifikacija.

Duel Srpskinje i Slovakinje u Kaliforniji obeležila je očajna igra obe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenisere na svoj servis, mnogo, previše brejkova za teniserke iz Top 30 WTA.

Ivanovićeva je izgubila pet servis gemova, čak tri u prvom setu, ali je ipak bila za nijansu lošija od rivalke na servis što je iskoristila u nastavku meča u kojem je Cibulkova izgubila osam gemova na svoj servis.

Naredna Anina protivnica je 21-godišnja Amerikanka koja je u prvoj rundi bila bolja od 18-godišnje zemljakinje Ali Kik sa 6:1, 6:2.

U Karlsbadu nastupa i druga srpska predstavnica, Jelena Janković u drugom kolu igra protiv Uršule Radvanjske. JJ je šesti favorit turnira, a ako prođe u sledećoj rundi je čeka bolja iz duela prve nositeljke Viktorije Azarenke i Frančeske Skjavone.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preokret Ivanovićeve u Kaliforniji

Izvor: B92, 01.Avg.2013

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Karlsbadu, Kalifornija...Ivanovićeva je posle preokreta u tri seta savladala Slovakinju Dominiku Cibulkovu sa 4:6, 6:3, 6:2...U sledećoj rundi Ivanovićeva će igrati protiv domaće predstavnice Koko Vandevege, koja je do drugog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.