Prebolela tenisera! (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Avg.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebolela tenisera! (FOTO)

Dugo je bila lepša polovina Viktora Troickog, a sada je ljubav našla sa bivšim fudbalerom.

"Hvala ti što postojiš, što si me prihvatio sa svim mojim manama i vrlinama, najdivnije biće na svetu!"

Ovu ljubavnu poruku je na svom Instagram profilu, uz pesmu Olivera Dragojevića "Bez tebe", manekenka Sunčica Travica (30) poslala svom novom dečku Aleksandru Radišiću (27) i tako otkrila da je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaljubljena!

Lepotica koja je pre tri godine prekinula romansu sa Viktorom Troickim sve ovo vreme od raskida s teniserom bila je slobodna, posvetila se karijeri i snimanjima modnih editorijala u Turskoj, a onda je ljubav pronašla tamo gde se najmanje nadala - u rodnoj Rumi.

I Aleksandar je, kao i Sunčica, iz tog grada u Vojvodini. Tri godine je mlađi od manekenke i radi u jednom osiguravajućoj kući, dok je do pre dve godine igrao fudbal.

"Aleksandru se Sunčica dopada već godinama! Kad god bi neko od društva pomenuo našu zgodnu Rumljanku, Sale bi rekao da je ona za njega najlepša žena na svetu! I eto, sada je s njom u vezi. Oni su svež par, nema ni mesec dana kako su zajedno, ali ljubav je očigledna. Mislim da se i ona zaljubila u njega. A, kako i ne bi! Sale je kvalitetan čovek, svaka žena da ga poželi", rekao je za "Kurir" prijatelj bivšeg fudbalera.

Manekenka je sa Troickim bila u vezi pet godina, a nakon raskida je rekla da je za njega mnogo žrtvovala, te da više neće biti sa sportistima, jer to za ženu podrazumeva previše odricanja i "veza je osuđena na propast".

Bila sam korak od dna a ti si ruku pruzio bila sam na kisi sama ti vrata si otvorio... Bio si nekako sav za mene nestvaran bio si covek sto zna da ljubav da... Bilo je noci bez sna a ti bi me uspavao moj svaki znao si greh al opet bi me ljubio... Bila sam ponekad gruba ti sve bi prastao bio si covek sto zna da osjeca... Hvala ti sto postojis,sto si me prihvatio sa svim mojim manama i vrlinama najdivnije bice na svetu @aleksandar_radisic ❤️

A video posted by @suncica_travica on Aug 24, 2016 at 8:58am PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.