Poznata ruska teniserka preminula u 23. godini

Izvor: Story, 22.Jan.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata ruska teniserka preminula u 23. godini

Ruska teniserka Violeta Degtiareva, koju su mnogi zbog njenog očaravajućeg izgleda nazivali novom Anom Kurnjikovom, preminula je u dvadesettrećoj godini usled srčanog zastoja.

Violeta Degtiareva, foto: Facebook

Prijatelji i saradnici lepe dvadesettrogodišnje teniserke šokirani su vestima koje su tokom današnjeg dana preplavile svetske medije.

Ruskinja Violeta Degtiareva iznenada je preminula >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << usled srčanog zastoja. Tragedija se navodno dogodila u sportskom centru tokom Violetinog treninga, a strani mediji navode da je, nakon što je ostala bez svesti, hitna pomoć odmah stigla, ali da mladoj teniserki nažalost nije bilo spasa, te je preminula na putu do bolnice.

Tužne vesti sa javnošću je putem društvene mreže Facebook podelila njena bliska prijateljica, takođe teniserka, Anastasija Vdovenko (20), koja je svojoj preminuloj prijateljici uputila poslednje pozdrave.

- Teško je poverovati. Počivaj u miru - napisala je Anastasija.

Violeta se trenutno nalazila na 1084. mestu na WTA listi, a svoj najbolji rezultat pokazala je kada se našla na 947. mestu, što su mnogi smatrali ogromnim uspehom uzimajući u obzir njene godine.

Zbog njenog očaravajućeg izgleda često su je upoređivali sa njenom koleginicom, takođe Ruskinjom, Anom Kurnjikovom.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Poznata ruska teniserka iznenada preminula u 23. godini

Izvor: Svet plus, 22.Jan.2015

Mlada ruska teniserka nbsp;Violeta Degtiareva iznenada je preminula u 23. godini usled srčanog zastoja, preneli su strani mediji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.