Poraz Lajovića na startu Indijan Velsa

Izvor: RTS, 11.Mar.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Lajovića na startu Indijan Velsa

Srpski teniser Dušan Lajović izgubio je u prvom kolu turnira u Indijan Velsu od Amerikanca Rajana Harisona 6:3, 7:6 (7:3). U ženskoj dubl konkurenciji u prvom kolu meč su izgubile Ana Ivanović i Belgijanka Kirsten Flipkens.
Rajan Harison, 168. igrač sveta, u glavni žreb >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je stigao iz kvalifikacija, ali Dušan nije uspeo da mu pruži značajniji otpor.

U narednom kolu Harison će igrati protiv Hrvata Marina Čilića.
Nešto ranije od Lajovićevog meča, u konkurenciji ženskih dublova Ana Ivanović i Belgijanka Kirsten Flipkens nisu uspele u duelu sa Čehinjama Andreom Hlavackovom i Lusi Hradeckom. Ubedljivo su poražene sa 6:2, 6:2.

Ana Ivanović će takmićenje nastaviti u singl konkurenciji. Ana je bila slobodna u prvom kolu, a rivalka u drugom biće joj Italijanka Kamila Đorđi i taj meč će se igrati u subotu oko 20 časova po našem vremenu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poraz Lajovića na startu Indijan Velsa

Izvor: Press, 11.Mar.2016

Srpski teniser Dušan Lajović izgubio je u prvom kolu turnira u Indijan Velsu od Amerikanca Rajana Harisona 6:3, 7:6 (7:3). . Foto:Tanjug. INDIJAN VELS - Srpski teniser Dušan Lajović izgubio je u prvom kolu turnira u Indijan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.