Poklon - Gledajte Noleta i drugove za samo 15 evra!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon - Gledajte Noleta i drugove za samo 15 evra!

Teniski savez Srbije obavestio je ljubitelje "belog sporta" da su karte za Dejvis kup duel Srbije i Rusije puštene u prodaju.

Karte za predstojeći teniski spektakl u niškoj dvorani "Čair" puštene su u ponedeljak u prodaju, a Teniski savez Srbije odredio je jako pristupačne cene.

Sve mečeve duela prvog kola Svetske grupe između Dejvis kup selekcija Srbije i Rusije ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tenisa će moći da prate uživo po ceni od samo 1.650 dinara koliko košta komplet ulaznica, a to je manje od 15 evra ako računate u evropskoj valuti.

Pojedinačne ulaznice su takođe u prodaji i koštaju 400 i 700 dinara. Za singl mečeve koji su na programu u petak i subotu treba izdvojiti po 700 dinara, dok će subotnji program koštati 400 dinara.

Mečevi prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između selekcija Srbije i Rusije na programu su od 3. do 5. februara u dvorani "Čair", a podsećamo da će za naš nacionalni tim nastupiti i Novak Đoković.

Programom je predviđeno da u petak i nedelju budu odigrana po dva singl meča, dok će u subotu na teren izaći dublovi.

Ulaznice za ovaj susret mogu da se kupe na prodajnim mestima agencije "DD tickets".
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice su već u prodaji: Ovo su cene za spektakl u Dejvis kupu sa Rusima u Nišu!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 00:10

Teniski savez Srbije pustio je u prodaju karte za duele prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Rusije, koji se igraju od 3. do 5. februara...Podloga na kojoj će se igrati biće tvrda, ulaznice se mogu kupiti na na prodajnim mestima agencije DD tickets...Cene pojedinačnih karata su:..Petak, 3. februar...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.