Počeo Rolan Garos, Sabalenka lako do drugog kola

Izvor: Beta, 28.Maj.2023, 13:36

Počeo Rolan Garos, Sabalenka lako do drugog kola

Druga teniserka sveta Arina Sabalenka plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u Parizu savladala ukrajinsku igračicu Martu Kostjuk sa 6:3, 6:2.Beloruskinja je pobedu nad 39. igračicom sveta ostvarila za sat i 11 minuta.Kostjuk je posle brejka u petom gemu prvog seta povela sa 3:2, da bi Sabalenka odgovorila serijom od četiri uzastopna gema.U drugom delu igre pobednica ovogodišnjeg Australijan opena je napravila dva brejka za plasman u drugu rundu pariskog grend slema.Sabalenka u drugom kolu čeka pobednicu meča između mađarske teniserke Pane Udvari (95. na svetu) i Beloruskinje Irine Šimanovič (211.).Poljakinja Magdalena Frenh (87. na WTA listi) do drugog kola je došla pobedivši 30. teniserku sveta Kineskinju Dženg Šuaj sa 6:1, 6:1.Frenh u drugom kolu igra sa pobednicom meča između Sare Bejlek (Češka) i Ruskinje Kamile Rahimove.Plasman u narednu fazu osigurala je i Argentinka Nadja Podoroška (101. na svetu), savladavši domaću igračicu Džesiku Ponše (123.) sa 6:0, 6:2.U sledećem kolu ona čeka bolju iz meča u kojem igraju osma nositeljka Grkinja Marija Sakari i Čehinja Karolina Muhova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković dobio potencijalnog rivala u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: B92, 28.Maj.2023

Mađarski teniser Marton Fučovič plasirao se u drugu rundu Otvorenog prvenstva Francuske...Fučovič je bio bolji od Uga Grenijea u četiri seta rezultatom 3:1...Nakon više od tri sata igre po setovima je bilo 6:3, 5:7, 6:1, 6:3...Uskoro opširnije...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.