Pobeda Krajinovića, Rav zaustavio Krstina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Krajinovića, Rav zaustavio Krstina

Srpski teniser Filip Krajinović uspešno je startovao u kvalifikacijama za ATP turnir u Dohi, pošto je danas u prvom kolu pobedio Italijana Stefana Napolitana sa 6:4, 6:2.

Krajinović je postavljen za prvog nosioca u kvalifikacijama, a njegov naredni protivnik biće pobednik meča Ilija Bozoljac - Antal van der Dujm (Holandija).

Treći srpski teniser Peđa Krstin poražen je od Amerikanca Radživa Rama sa 6:1, 6:2.

Turnir u Dohi igra se od 5. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 10. januara za nagradni fond od 1.221.320 dolara.

Titulu brani Španac Rafael Nadal, dok je za prvog nosioca postavljen Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bozoljac zakazao duel sa Krajinovićem

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2015

Ilija Bozoljac je uspio da prebrodi prvu prepreku u kvalifikacijama za ATP turnir u Dohi. On je Holanđanina Antala van der Duima savladao sa 7:6(5), 6:0, poslije napete borbe u prvoj dionici, u kojoj su oba rivala rano napravila po brejk, te prave lekcije u drugom setu. Bozoljac će u drugom kolu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Peđa Krstin za B92: Cilj je Top10 i Gren slem

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Prethodna godina bila je veoma turbulentna za srpski tenis – Novak Đoković nastavio je dominaciju na ATP turu, Janko Tipsarević je propustio sva takmičenja zbog povrede, dok je Viktor Troicki suspendovan zbog kršenja antidoping pravila...Dušan Lajović i Filip Krajinović nastavili su sa napretkom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.