Pepe Imaz: Beker otišao, Novak prihvatio koncept zagrljaja, ljubavi...

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepe Imaz: ''Beker otišao, Novak prihvatio koncept zagrljaja, ljubavi...''

Ni u Madridu to nije previše pomoglo...

Čovek o kome se u poslednjjih godinu dana mnogo govori u domaćim i svetskim medijima, Španac Pepe Imaz, poručio je u intervjuu za ''Marku'' da njegova i Đokovićeva saradnja traje već četiri godine, a ne samo od kada je počeo rezultatski pad našeg najboljeg tenisera.

Imaz je i dalje uz Novaka, čini se da mu Srbin sve više veruje, imajući u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je nedavno okončao saradnju sa kompletnim trenerskim timom, ali ne i sa Imazom, koji je tokom ove sedmice bio uz drugog tenisera sveta na turniru u Madridu, gde je Nole danas eliminisan u polufinalu od Rafaela Nadala.

''Isto radimo kao i pre četiri godine. Novak je tada bio najbolji i uvek je imao želju i nameru da bude najbolji. Bilo je promena, otišao je Boris Beker koji je bio važna figura. Novak je prihvatio koncept zagrljaja, ljubavi i Pepea Imaza. Postoje periodi u kojima ne ide sve kako je neko zamislio, a Novak radi da ih prevaziđe. Trenira i želi da pobeđuje'', objasnio je Imaz.

Primetili ste sigurno da u proteklih godinu dana Novak posle svake pobede simbolično šalje srca navijačima na tribinama, a evo kako je Imaz objasnio šta za njega predstavlja ljubav.

''Ljubav je jedino osećanje koje se uklapa u sve sfere života. Poštovanje prema drugim ljudima je nešto što širi ljubav. Profesionalni sportista je osoba kao i svaka druga, ali to ne znači da će sportista koji širi ljubav i poštovanje dozvoliti nekome da ga pobedi zato što ga mnogo voli. Kada nekoga voliš, ne znači da želiš da bude bolji od tebe'', istakao je Imaz.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.