Parker: Novak je teniski Džordan VIDEO

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 17:42

Parker: Novak je teniski Džordan VIDEO

Toni Parker, bivši reprezentativac Francuske i nekadašnja NBA zvezda, veliki je zaljubljenik u tenis.

On je ovih dana često viđen na terenima na Rolan Garosu, a u razgovoru za Eurosport pričao je i o Novaku Đokoviću.

Srbin se bez izgubljenog seta plasirao po rekordni 17. put u četvrtfinale na Rolan Garosu, a Parker je i pre toga hvalio njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igru.

Parker je ubeđen da će Novak na kraju imati i taj rekord od najviše grend slem titula.

"Novak je za mene jedan od najboljih svih vremena, sportista uoššte, u bilo kom sportu. Ono što je uradio da traje tako dugo je čudesno, mislim da ih nema mnogo koji su uradili toliko u istoriji sporta. Tako da ga jako poštujem. Sreli smo se nekoliko puta. On je veliki zaljubljenik u košarku, u Srbiji je to možda i sport broj jedan. Volim da gledam kako igra, njegov borbeni duh. To mi je omiljeni deom, taj mentalni deo. Znam da je mentalni segment ogroman u ovom sportu, on i Rafa su tu najbolji. Definitvno možete da ga poredite sa Majklom Džordanom u mom sportu. Mnogo ga poštujem", rekao je Parker.

Još jednom je podvukao da će Novak stići do 23. grend slem titule.

"Mislim da će on oboriti taj rekord. Zdrav je, drži se dijete, fokusiran je na taj cilj. Ne vidim kako ne bi došao do toga. Rafa može da kaže, i ja imam rekord, ali Novak će ga prestići", zaključio je Parker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.