PRIZNAO SVE O DOPINGU NADALA: Slavni teniser objavio knjigu - OTKRIO SVOJE NEČASNO DELO i celu istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 18:10

PRIZNAO SVE O DOPINGU NADALA: Slavni teniser objavio knjigu - OTKRIO SVOJE NEČASNO DELO i celu istinu

Izazvao je pravu pometnju.

Kada se netipično mišićavi Rafael Nadal pojavio na ATP turu, i to u majici bez rukava, pa potom uspeo da "svrgne" Rodžera Federera sa trona, po medijima su počele da kolaju priče da je "Bik sa Majorke" bio dopingovan.

Naravno, ništa od toga nikada nije dokazano, ali je Nadal ostao kod određenih navijača označen kao teniser koji se dopinguje, samo zato što je bio snažniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od drugih.

O toj temi, kao i mnogim drugima, pisao je francuski teniser Žil Simon.

Simon je objavio autobiografiju "This Sport That Makes You Crazy" u kojoj je govorio i o navodnim vezama Rafaela Nadala i doktora Eufemijana Fuentesa. U pitanju je osoba koja je bila i u zatvoru zbog doping skandala sa španskom biciklističkom reprezentacijom, a postojale su spekulacije u medijima da su njih dvojica bili izuzetno bliski.

Milan sjajno igra na početku Serije "A", a videćemo koliko će pažnje Rosoneri posvetiti Ligi Evrope. Verovatno već večeras (21), jer Milan gostuje Seltiku u prvom kolu. Kvota na "dvojku" je 1.83, a na duplu šansu 1.93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Seltik - Milan.

Nadal je sve demantovao, a Simon se dobro seća tog perioda...

- Teško je nekima bilo da pojme u to vreme da Rafael Nadal može da bude bolji od Rodžera Federera. Zbog toga smo i širili glasine da se dopinguje... - napisao je iskreni Žil Simon i tako otkrio sopstveno nečasno delo.

- Nadal se ne uklapa u profil tenisera. Eto, nikada nismo razgovarali o građi Rodžera Federera koji nema baš mnogo toga što bi mogao da zavidi Nadalu. A onda u Australiji sa 35 godina odigra pet setova, to je neverovatno... Ali, niko nije obratio pažnju na to - dodao je Francuz.

U svojoj autobiografiji Žil Simon se dotakao i teme "nedodirljivosti Federera", odnosno rekao je da ćemo tek kada Novak Đoković i Rafael Nadal budu imali više grend slemova shvatiti da su veći.

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.