PREOSTALI SRBI DOBILI PROTIVNIKE: Olga na Ukrajinku, Hamad na Amerikanca, a Miomir sa italijanskim kvalifikantnom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 20:08

PREOSTALI SRBI DOBILI PROTIVNIKE: Olga na Ukrajinku, Hamad na Amerikanca, a Miomir sa italijanskim kvalifikantnom

Turnir počinje u nedelju.

Završene su kvalifikacije za Rolan Garos, pa su sada protivnuke dobili i preostali srpski igrači.

Srpskoj teniserki Olgi Danilović u prvom kolu grend slema u Pariza protivnica će biti Katerina Baindl iz Ukrajine, trenutno 80. igračica na WTA listi.

Rivala je dobio i Hamad Međedović, koji će na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rolan Garosa igrati protiv Amerikanca Markosa Đirona (74. na listi).

Miomir Kecmanović će se u borbi za drugo kolo na Otvorenom prvenstvu Francuske boriti sa Italijanom Andreom Vavasorijem, 148. na svetu, koji je kao i Olga i Hamad uspešno prošao kvalifikacije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak oduševljen pobedom Hamada

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 09:23

Hamad Međedović je uspeo da se probije kroz kvalifikacije Rolan Garosa što je oduševilo i Novaka Đokovića...Srbija će tako u glavnom žrebu muškog singla imati čak šestoricu tenisera, a Međedovića na startu očekuje duel sa Amerikancem Markosom Gironom...U slučaju da prođe i njega ide na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.