PRED PRVI TURNIR: Đoković trenirao sa Marejem

Izvor: Kurir, 26.Dec.2013, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED PRVI TURNIR: Đoković trenirao sa Marejem

Zajednički treninzi Srbina i Britanca nisu novitet

Najbolji srpski i drugi teniser sveta Novak Đoković završio je sa odmorom između dve sezone i spreman je za nove izazove. Prvi turnir Srbin će igrati u Abu Dabiju, a sudeći po atmosferi sa slike na društvenim mrežama Novak je maksimalno raspoložen.

"Stigao sam u Abu Dabi i danas trenirao sa Andijem.  laku noć svima!", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Novak.

Treninzi sa Marejem nisu ništa novo za Đokovića, a njihovo veliko rivalstvo poslednjih godina nije pokvarilo sjajne odnose izgrađenje u vreme juniorskih dana.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VILANDER PREDVIĐA: Đoković će vladati još 4 godine!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2013

Mats Vilander veruje da će Đoković da se vrati na prvo mesto ATP liste..ABU DABI - Legendarni Šveđanin Mats Vilander izjavio je da će Srbin Novak Đoković vladati svetskim tenisom do kraja 2017. godine..."Đoković je imao veliku godinu, ali Nadalovi rezultati su bili za nijansu bolji i Španac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.