PETKOVIĆEVA PRIZNALA: Videla sam se kao alkoholičarka

Izvor: Kurir, 06.Jan.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETKOVIĆEVA PRIZNALA: Videla sam se kao alkoholičarka

Nemačka teniserka srpskog porekla se povredila u Pertu, ali tvrdi da je razmišljala i o kraju igračke karijere

BERLIN - Nemačka teniserka srpskog porekla Andrea Petković izjavila je da je sebe videla kao alkoholičarku da je morala da prekine igračku karijeru.

Petkovićeva je uspešno operisala koleno, pošto je pre nekoliko dana povredila meniskus na Hopman kupu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Pertu. Ona tvrdi da joj je svašta prolazilo kroz glavu, jer je 2008. imala povredu ukrštenih ligamenata kolena 2008. godine.

"Već sam se videla kao alkoholičarka, u prikolici sa desetoro dece. Dijagnoza lekara za mene je predstavljala gotovo olakšanje. Kul, krećem odmah na rehabilitaciju, neću prolaziti kroz faze depresije kao prošle godine kada sam sa nogom u gipsu ležala u krevetu. Sada mogu u bioskop ili u šetnju", izjavila je ona.

Petkovićeva je navela da je dobila poruke podrške iz celog sveta, a posebno je raduju one od Dirka Novickog i Tomija Hasa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ANDREA PETKOVIĆ: Videla sam sebe kao alkoholičarku!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jan.2013, 01:02

Iako je imala sumnje o ishodu operacije i nastavku svog života, nemačka teniserka srpskog porekla uspešno je operisana u subotu, posle povrede meniskusa, koju je zadobila na Hopman kupu u Pertu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.