Otac me izbacio na ulicu posle polufinala Vimbldona, pronašli su me čistači

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 14:01

"Otac me izbacio na ulicu posle polufinala Vimbldona, pronašli su me čistači"

Bivša australijska teniserka Jelena Dokić otkrila je nove detalje iz svog odnosa sa ocem Damirom.

Javnosti je od ranije poznato da ju je otac tukao i bio nasilan, psihički i fizički.

Gostujući u jednom podkastu, Dokićeva je ispričala situaciju nakon polufinala Vimbldona 2000. godine.

Jelena, koja je tada imala 17. godina, izgubila je meč od znatno iskusnije Lindzi Devenport.

"Još kada sam počela da igram tenis i kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udarila prvu loptu, moj otac me je tukao“, rekla je Dokićeva, pa nastavila opisom kako je sve izgledalo iza zatvorenih vrata.

"Polufinalistkinja sam Vimbldona, sedim u suzama nasred prostorije za igrače, razgovaram telefonom sa ocem, koji kaže da sam sramota i bruka za njega i porodicu, zato što sam izgubila u polufinalu Vimbldona“.

"Nije mi bilo dozvoljeno da se vratim u hotel, već mi je rekao da radim šta hoću, da spavam na ulici, jer se ne vraćam. Ostala sam na Vimbldonu, čekala da svi odu, sakrila sam se u ćošak prostorije za igrače kako bih tu prenoćila. Našli su me usred noći jer su čistači sređivali prostoriju kasno“, ispričala je Jelena Dokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„OTAC ME IZBACIO NA ULICU, PRONAŠLI SU ME ČISTAČI“: Bivša teniserka prošla kroz pakao zbog ispadanja u polufinalu Vimbldona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2023

Jelena, koja je tada imala 17. godina, izgubila je meč od znatno iskusnije Lindzi Devenport. Bivša australijska teniserka Jelena Dokić otkrila je nove detalje iz svog odnosa sa ocem Damirom zbog koga je prolazila kroz pakao. Gostujući u jednom podkastu, Dokićeva je ispričala situaciju nakon polufinala...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.