Opet sa sportistom!

Izvor: Mondo, 10.Jul.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet sa sportistom!

Srpska manekenka u zagrljaju sportiste iz BiH!

Manekenka Dejana Živković, poznata po vezi sa Vladimirom Stojkovićem i učešću u rijalitiju "Prvi srpski top-model", opet je u vezi sa sportistom.

Njen izabranik je teniser iz Bosne i Hercegovine, Damir Džumhur, prenosi "Kurir". Par se još uvek ne pojavljuje zajedno u javnosti, ali je Damir na svoj Instagram postavio "Story" snimak na kojem nežno ljubi manekenku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u rame. Ti snimci se automatski brišu posle 24 sata, pa je "dokaz" nestao sa Internetom.

Damir je najbolje rangirani teniser iz BiH, trenutno 83. na ATP listi i član je bosanske Dejvis kup reprezentacije. Rođen je u Sarajevu, ali trenutno živi u Beogradu.

Pogledajte MONDO TV sa Dejanom!

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.