Operisan teniski sudija Arno Gabas

Izvor: Press, 13.Feb.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operisan teniski sudija Arno Gabas

Teniski sudija Arno Gabas podvrgnut je operaciji, nakon što ga je Kanađanin Denis Šapovalov pogodio lopticom u oko tokom meča u Dejvis kupu.
foto: novosti.rs
Teniski sudija Arno Gabas podvrgnut je operaciji, nakon što ga je Kanađanin Denis Šapovalov pogodio lopticom u oko tokom meča u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dejvis kupu.
Međunarodna teniska federacija (ITF) saopštila je danas da je Gabasu slomljena kost ispod levog oka i da je uspešno operisan u bolnici u Francuskoj.
Incident se dogodio 5. februara u Otavi na meču Kanade i Velike Britanije.
Šapovalov je u odlučujućem petom meč sa Kajlom Edmundom, ljut posle jedne svoje greške, snažno udario lopticu i pogodio sudiju u lice. On je zbog toga diskvalifikovan i pobeda je dodeljena Velikoj Britaniji.
ITF ga je zbog tog incidenta kaznio sa 7.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.