Olga Danilović bez glavnog žreba u Madridu

Izvor: RTS, 05.Maj.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olga Danilović bez glavnog žreba u Madridu

Olga Danilović poražena je od Beloruskinje Arine Sabalenke sa 2:0 po setovima 6:4, 6:2 u finalnoj rudi kvalifikacija za masters u Madridu.
Mlada teniserka, 17 godina, nije uspela da napravi veliki uspeh i plasira se u glavni žreb. U prvom kolu kvalifikacija nadigrala je znatno iskusniju Katarinu Bondarenko sa 2:1. Međutim, Sabalenka je uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da savlada našu teniserku.

U prvom setu Danilovićeva nije iskoristila svoju brejk šansu, protivnica je bila neumoljiva i uspela je da oduzme servis našoj teniserki, što joj je bilo dovoljno za prvi set - 6:4.
U drugom setu Danilovićeva nije imala rešenja za igru protivnice, koja je uspela da joj dva puta oduzme servis i dobije drugi set sa 6:2.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ŠTETA: Olga Danilović bez glavnog žreba u Madridu

Izvor: Kurir, 05.Maj.2018

Mlada srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u glavni žreb WTA turnira u Madridu, pošto je u poslednjem susretu kvalifikacija od nje bolja bila Beloruskinja Arina Sabalenka rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.