Odlična atmosfera u timu

Izvor: Danas, 22.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična atmosfera u timu

Ženska teniska reprezentacija Srbije održala je u Teniskom centru Ljeida uvodni trening pred subotnji duel sa Španijom u okviru baraža za popunu Svetske A grupe FED kupa. Selektor Dejan Vraneš radio je sa kompletnom reprezentacijom, a prve su na teren izašle Ana Jovanović i Aleksandra Krunić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele pripreme Fed kup reprezentacije Srbije

Izvor: 24sata, 22.Apr.2009

Selektor Dejan Vraneš odradio je jutarnji trening sa Anom Jovanović i Aleksandrom Krunić, a popodne će trenirati i Jelena Janković i Ana Ivanović.

Nastavak na 24sata...

Vraneš: Istorijski meč za Srbiju

Izvor: RTS, 22.Apr.2009

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio je da će predstojeći duel sa Španijom biti istorijski za srpski tim, pošto će se prvi put boriti za plasman u Svetsku grupu Fed kupa. ..Selektor ženske teniske reprezentacije Španije Miguel Margec Lobato ocenio je da bi prednost...

Nastavak na RTS...

Vraneš: Istorijski meč za Srbiju

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2009, 10:49

BEOGRAD, 22. aprila 2009. (Beta) - Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš istakao je da će predstojeći duel sa Španijom biti istorijski za srpski tim, pošto će se prvi put boriti za plasman u Svetsku grupu Fed kupa. "Učinićemo sve da ostvarimo taj cilj. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

POBEDIĆEMO, NEMAJU NADALA!

Izvor: Press, 23.Apr.2009

Selektor Fed kup selekcije Srbije Dejan Vraneš smatra da Srbija ima velike šanse da pobedi Španiju i plasira se u Svetsku A grupu jer Špankinje u svojoj ekipi nemaju igračicu poput najboljeg svetskog tenisera. Teniska reprezentacija Srbije predstojećeg vikenda igra protiv Španije u Fed...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.