Odlična atmosfera u našem timu u Ljeidi

Izvor: RTS, 22.Apr.2009, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična atmosfera u našem timu u Ljeidi

Ženska teniska reprezentacija Srbije u teniskom centru “Ljeida” održala je prvi trening pred subotnji duel sa Španijom u okviru baraža za popunu Svetske A grupe Fed kupa. Selektor Dejan Vraneš radio je sa kompletnom reprezentacijom.

Jutarnji trening (od 9 do 11 časova) su odradile Ana Jovanović i Aleksandra Krunić, na popodnevnom će biti cela ekipa sa Jelenom Janković, Anom Ivanović.

Jelena i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ana, koje se već dve nedelje nalaze na Iberijskom poluostrvu, vredno su trenirale i u proteklih nekoliko dana pod budnim oko trenera Rikarda Sančeza i Grega Kardona.

Reprezentativke su zadovoljne podlogom na prelepom teniskom kompleksu, a posebno pohvaljuju ljubazne domaćine i osoblje hotela u kojem je smeštena srpska selekcija.

Atmosfera u timu je odlična, raspoloženje isključivo pobedničko.

I domaćini duela imaju pune ruke posla i privode radove kraju. Na stadionu na kome će se igrati mečevi montirane su dodatne tribine kako bi mogle da prime sve zainteresovane goste malog gradića u srcu Katalonije.

Žreb za meč između Španije i Srbije biće obavljen u petak 24. aprila 2009. godine u prelepom srednjovekovnom zamku u centru Ljeide koji će imati priliku da posete teniserke oba tima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.