Odličan početak godine: Prva profesionalna titula za Kecmanovića!

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan početak godine: Prva profesionalna titula za Kecmanovića!

Srpski teniser Miomir Kecmanović (17) osvojio je prvu seniorsku titulu u karijeri!

Kecmanović, čiji intervju za BKTVNews ste imali nedavno priliku da pročitate, slavio je na fjučersu u Sanrajzu na Floridi, pobedivši u finalu znatno iskusnijeg Kristijana Lindela iz Švedske,  u dva seta, 6:2, 6:2. Pobeda u finalu bila je deveta Kecmanovićeva na turniru na Floridi, a od finala kvalifikacija do finala pobeđivao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je starije igrače, bolje od njega po ATP listi.

Posle uspeha u Sanrajzu (nagradni fond 15.000 dolara), Kecmanovića, 801. na prethodnoj ATP listi, čeka napredak za oko dve stotine mesta.

El #1 Juvenil Miomir Kecmanovic (SRB) consigue su primer título profesional 2&2 derrota a Christian Lindell (SUE)#F4USA #15KSunrise pic.twitter.com/mzKKt0hhCn

Do prvog profi turnira stigao je nanizavši devet pobeda za redom na ovom takmičenju, jer je u glavni turnir ušao iz kvalifikacija u kojima je odigrao četiri meča i zabeležio isto toliko pobeda

U 2016. Miomir je odigrao finale singla na turniru iz fjučers serije i osvojio dubl trofej na profi turniru istog ranga.

Srbin je trenutno na 801. mestu ATP liste, trijumf na Floridi doneće mu veliki skok na profi listi.

Kecmanović odbranio titulu na Oranž boulu i zlatnim slovima ispisao istoriju!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.