OVAKO SE SRBIJA ODUŽILA NOVAKU! U njegovu čast zasijao Beograd: Prkosan i ponosan kao nikada do sada (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 23:23

OVAKO SE SRBIJA ODUŽILA NOVAKU! U njegovu čast zasijao Beograd: Prkosan i ponosan kao nikada do sada (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je jubilarnu 10. titulu na Australijan Openu, pošto je u finalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6(4), 7:6(5))

Novak Đoković danas je pokorio Australiju osvojivši rekordnu 10. titulu.

Bila je ovo 22. grend slem titula u njegovoj karijeri, čime se izjednačio na prvom mestu sa Rafaelom Nadalom, i sada imaju dve više od Rodžera Federera.

Čestitka je stigla i sa Kule Beograd. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Noletov lik sa upečatljivim pobedničkim usklikom večeras je obasjao glavni grad.

- Prkosan i ponosan kao nikada do sada. Istrajan i odvažan, kako samo on ume. Hvala ti na svakoj suzi radosnici, hvala što smo svedoci ovog vanvremenskog uspeha. Za istoriju. Za Srbiju. Hvala ti, @djokernole. Najveći si - piše u objavi na društvenim mrežama.

A post shared by Kula Beograd (@kula_belgrade)
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.