OLGIN MEČ KARIJERA: Poznat termin duela Danilović -  Žaber

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 16:27

OLGIN MEČ KARIJERA: Poznat termin duela Danilović - Žaber

Borba za osminu finala.

Srpska teniserka Olga Danilović će protiv Ons Žaber igrati u petak uveče poslednji meč na programu terenu "Suzan Lenglen".

Srpska teniserka nakon dve pobede u Parizu će imati duel sa trenutno sedmom teniserkom sveta, a meč neće početi pre 16.30.

Pre ovog susreta, sastaće Džidžen Džang i Kasper Rud (11.00), potom Mira Andrejeva i Koko Gof, a onda i Fransisko Serundolo i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tejlor Fric.

Biće ovo težak izazov za Srpkinju, pošto je očekuje duel s teniserkom koja je prošle godine učestvovala u finalima Vimbldona i Rolan Garosa.

Ipak, Olga u poslednjih mesec dana igra u životnoj formi, tako da je sve moguće, pa i veliko iznenađenje.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.