OGNJEN AMIDŽIĆ: IVANE, IZAĐI IZ NOLETOVE ZADNJICE!

Izvor: Kurir, 14.Sep.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJEN AMIDŽIĆ: IVANE, IZAĐI IZ NOLETOVE ZADNJICE!

Pale žestoke prozivke. Ognjen Amidžić preksinoć je u emisiji „Ami Dži šou“ na Pinku isprozivao Ivana Ivanovića, kolegu sa Prve TV!

Pale žestoke prozivke.

Ognjen Amidžić preksinoć je u emisiji „Ami Dži šou“ na Pinku isprozivao Ivana Ivanovića, kolegu sa Prve TV! Usput je potkačio i ministra inostranih poslova Srbije Vuka Jeremića i pevača Vlada Georgieva, a sve kad se dotakao tenisa. Istina, nijednog od njih nije naveo po imenu i prezimenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali...

- Postoje tri čoveka koja su se uvukla u zadnjicu jednom našem teniseru, i tim stručnjaka je uspeo da odstrani dvojicu. Političara pregovorima, pevača alkoholom, ali voditelja zbog oblika i dubine u koju se zavukao nikako nisu mogli da izvade. Sve mu ostalo žuto po kosi - rekao je Amidžić jasno aludirajući na pramenove Ivana Ivanovića, koje je izvukao kad je otišao u Njujork da prati US Open.

Ministar Jeremić, inače, prati skoro svaki Noletov meč uživo, dok je Georgiev stavio na automobil natpis „Nole, svetski broj 1“ kad je srpski teniser dospeo na prvu poziciju na ATP listi. Od njih dvojice do zaključenja ovog broja nismo dobili nikakav komentar na Ognjenovu prozivku, a Ivanović nije želeo da govori za Kurir.

Moguće da će odgovoriti u svojoj emisiji.

Ognjen: Ivan Ivanović je prase!

Iako se Ognjen Amidžić trudio da nikoga ne prozove imenom, nije odoleo da u jednom trenutku direktno ne potkači Ivana Ivanovića:

- Pošto je Ivan Ivanović izjavio u svojoj emisiji da smo se pomirili, ja želim da potvrdim ovu informaciju - rekao je voditelj i pokazao fotografiju na kojoj su flamingos i prase, aludirajući na to da je on ptica, a Ivanović prase. To je izazvalo oduševljenje kod publike u studiju, a sigurno i one pored malih ekrana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amidžić: Ivane, izađi iz Noletove zadnjice!

Izvor: S media, 14.Sep.2011

Pinkov voditelj isprozivao Ivanovića rekavši da mu je i kosa požutela od „uvlačenja“ najboljem teniseru sveta...Ognjen Amidžić u svojoj emisiji „Ami Dži šou“ na Pinku isprozivao je Ivana Ivanovića, kolegu sa Prve TV! Usput je potkačio i ministra inostranih poslova Srbije Vuka Jeremića...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.