OBJAVLJEN OGLAS ZA LICITACIJU LOZNI KALEM

Izvor: Kurir, 12.Nov.2010, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJAVLJEN OGLAS ZA LICITACIJU "LOZNI KALEM"

NIŠ - Uprava za imovinu i inspekcijske poslove Skupštine grada Niša objavila je oglas za javno nadmetanje za zemljište na lokaciji "Lozni kalem" u Niškoj Banji, na kojem je predviđena izgradnja sportsko-rekreativnog centra.

Licitacija je raspisana za površinu od 14,94 hektara, po početnoj ceni od 780 dinara po kvadratnom metru.

Centar bi trebalo da sadrži objekte za male sportove, teniske terene, akva park >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i bazene, a rok za privođenje lokacije nameni je pet godina. Takođe, planom je predviđeno da na toj atraktivnoj lokaciji budu izgrađeni i objekti zdravstvenog, turističkog i komercijalnog karaktera. Licitacija će biti održana 17. decembra, a sva zainteresovana domaća i strana fizička i pravna lica mogu se prijaviti do 13. decembra.

Garantni iznos koji je svaki učesnik dužan da uplati iznosi 11,6 miliona dinara. Učesnik koji nije stekao status pribavioca zemljišta ima pravo na povraćaj uplaćene garancije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.