Novine: Srbija glasa za nezavisno sudstvo; Omikron soj je potpuno promenio koronu kao bolest

Izvor: B92, 15.Jan.2022, 22:58

Novine: "Srbija glasa za nezavisno sudstvo"; "Omikron soj je potpuno promenio koronu kao bolest"

Dnevna štampa za nedelju, 16. januar piše o odluci koju čeka najbolji teniser sveta Novak Đoković, o referendumu i o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

"Politika" na naslovnoj strani izdvaja priču o referendumu na kom, kako navodi, "Srbija glasa za nezavisno sudstvo", ali i o godišnjici ubistva Olivera Ivanovića.

"Večernje nvoosti" pišu o tome da je EU još 2018. godine spremala pasoše za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vakcine i o završnici sage u Melburnu i "Novakovom završnom smeču".

"Blic" je naslovnu stranu posvetio Đokoviću uz naslov "Finale političke hajke na Novaka", ali i tvrdnji doktora Jankovića da je omikron soj potpuno promenio koronu kao bolest.

"Kurir" piše o drami kroz koju prolazi najbolji teniser sveta i o novim saznanjima u istrazi slučaja nestalog Splićanina.

"Alo" na naslovnici piše o Novaku Đokoviću uz konstataciju da za njega predaja nikada nije bila opcija i o poruci ministarke pravde da se na referendumu zaokruži "da".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.