Izvor: Luftika.rs, 27.Jun.2020, 12:40

Novi napada na Đokovića: Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan?

Ilija Nastase, nekada najbolji teniser sveta, rekao je kako oni koji ne poštuju pravila zaslužuju da plate cenu za to.
Nastase, koji ima 73 godine, kritikovao je najboljeg tenisera svih vremena što je uopšte organizovao turnir u Beogradu i Zadru.
– Novak je jako dobro znao koji rizik preuzima s organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto što se dogodilo – rekao je Nastase za rumunske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << medije, prenosi B92.
Pozadina Adrija tura bio je, pre svega, humanitarni karakter, ali i šansa da se ponovo zaigra vrhunski tenis i pokušaj da se vrati na staro.
Iskusni Rumun smatra da je turnir bio potpuno beskoristan.
– Ako su se stvarno svi pridržavali pravila kao što govore, a svejedno su se zarazili, onda je ovaj virus jako opasan. Naravno, onaj ko ne poštuje pravila zaslužuje da plati cenu za to. Što je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Kompletan turnir je bio beskoristan.
Novaka razapinju u svetu: Teniseri traže ostavku u Savetu igrača; Mediji: Idiot godine!

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK JE MISLIO DA SU SVI GLUPI, A SAMO ON PAMETAN! Bivši broj 1 OŠTAR: Kompletan turnir je bio beskoristan! (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Jun.2020

Nekada najbolji teniser sveta Ilija Nastase ošto je kritikovao Novaka Đokovića zbog organizacije humanitarnog turnira "Adria Tour".

Nastavak na Kurir...

Đokovićevo ”hvala” Zadru

Izvor: RTS, 28.Jun.2020, 09:21

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Košarkaškog kluba Zadar objavljena je poruka zahvalnosti srpskog tenisera Novaka Đokovića. . Uz tekst ”Poruka prvog svjetskog reketa” stoji i simbol srca i screen shot Novakove poruke..."Živeo Zadar. Svako dobro vam želim i hvala na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.