Novaku žao Rafe: Tužno...

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 10:47

Novaku žao Rafe: Tužno...

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je žao što je Rafael Nadal odustao od učešća na turniru u Indijan Velsu.

Španac se povukao zbog povrede.

Povreda mišića u regiji oko kuka je bila jača od njegove želje da igra "peti Grend Slem".

Novak je izrazio žal zbog Rafine situacije.

"Tužno je zbog turnira što je Rafa morao da se povuče", rekao je Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na konferenciji za medije, pa se nadovezao:

"Zajedno smo putovali u SAD, slučajno smo se sreli i bilo ga je lepo videti. Znam da je došao ovde ranije kako bi se privikao na vremensku razliku i trenirao što više kako bi bio spreman da igra. Dao je sve od sebe".

Novakov fokus, ipak, nije na Nadalu već na prvom rivalu u Indijan Velsu, momku poreklom sa ovih prostora Aleksandru Vukiću, koji se takmiči pod zastavom Australije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đokoviću je žao Nadala: Tužno je...

Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2024

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, izjavio da mu je žao što jedan od njegovih najvećih rivala neće nastupati na turniru u Indijan Velsu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.