Novak pričao sa mnom kao da sam normalan teniser

Izvor: B92, 22.Jul.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novak pričao sa mnom kao da sam normalan teniser"

Gustavo Fernandes, prvi igrač sveta u tenisu u invalidskim kolicima, bio je oduševljen stavom Novaka Đokovića u razgovoru s njim.

Argentinac je u intervjuu za ESPN otkrio kako ga je dvanaestotruki Grend Slem šampion iznenadio na Rolan Garosu.

"Upoznali smo se u Parizu i to je bio veoma poseban trenutak za mene. Trenirali smo na susednim terenima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je moj trener video kako Novak prilazi ogradi i gleda mene kako udaram", počeo je priču Fernandes i nastavio:

"Posle mi je rekao da je bio impresioniran načinom na koji udaram lopticu, pa smo nastavili da pričamo o tehničkim stvarima u narednih desetak minuta. To je bila ogromna stvar za mene jer je izneo mnogo komplimenata o mom tenisu, što mi je dodatno pomoglo".

Ipak, jedna stvar posebno je impresionirala Gustava.

"Dok je razgovarao sa mnom, ophodio se i hvalio me kao da sam 'normalan' igrač, a ne teniser u invalidskim kolicima", zaključio je Fernandes.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.