Novak organizovao svoj prvi teniski turnir u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jun.2020, 15:29

Novak organizovao svoj prvi teniski turnir u Srbiji

Najbolji teniser sveta Novak Đoković okupio je vrhunske asove koji će se predstaviti publici na regionalnom Adria Tur događaju od 12. juna do 5. jula 2020.

 
U organizaciji našeg šampiona, Adria Tur će biti održan u gradovima širom Balkana.
 
Prvi turnir biće održan u Beogradu, na terenima SC Novak (13/14. jun), drugi u Zadru (20/21. jun), treći u Crnoj Gori (27/28. jun) i poslednji u Banja Luci (3/4. jul). Uz to, planirano je i gostovanje u Sarajevu, 5. jula, gde će Novak i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč.
 
Pored Đokovića, koji će igrati sve turnire, najveća zvezda ove sportske manifestacije biće 26-godišnji Austrijanac Dominik Tim, treći teniser planete,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.