Novak je postigao nezamislivo

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 12:00

"Novak je postigao nezamislivo"

Srpski teniser Miomir Kecmanović očekuje da će uživati dok je u Beogradu.

On je istakao da ima vremena da provede sa porodicom i prijateljima, kao i da će prvi put moći da igra ATP što će mu svakako prijati za dalji nastavak sezone.

Kecmanović sarađuje sa Davidom Nalbandijanom, nekada trećim teniserom sveta.

"Zbog nekih obaveza on se vratio u Argentinu, ali doći će u Madrid >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Rim, i doći će za drugi turnir u Beogradu. Nije stalno tu, ali radimo na tome da možemo da napravimo progres i bolji rezultat“, istakao je Kecmanović i dodao da mu je Nalbandijan dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako se gradi poen i kako da se razmišlja o poenu, kao i da je krenuo da razmišlja i igra u tom smeru i da će vremenom moći dosta da napreduje", rekao je Kecmanović.

I dalje Kecmanović ne voli šljaku.

"Šljaka mi nije najomiljenija podloga iako sam imao bolje rezultate. Više sam se prilagodio i pokušavam neke druge stvari da odradim u odnosu na beton".

Ukoliko se u drugoj polovini turnira sastane sa Novakom Đokovićem, dodao je da ne oseća veliki pritisak:

"Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak“, zaključio je Kecmanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.