Novak: Jugoslavija na Rod Lejveru

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Jugoslavija na "Rod Lejveru"

Najbolji teniser sveta se slikao sa hrvatskim igračem Ivom Karlovićem i ostalim prijateljima iz bivše Jugoslavije i na šaljiv način prokomentarisao trening na Rod Lejver areni u Melburnu.

Jugonostalgija - Nole i drugovi

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rođen je u Jugoslaviji, ali je bio mnogo mali kada se ta država raspala, pa praktično nije ni zapamtio život u zajedničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << državi.

 

Ipak, Novak je pokazao da je pravi jugonostalgičar, pošto je na interesantan način prokomentarisao fotografiju na kojoj se na terenu “Rod Lejver arene” u Melburnu nalazi sa teniserima iz bivše Juge.

 

Naime, Novak je na svoj Tviter profil okačio fotografju na kojoj su, između ostalih, i hrvatski teniser Ivo Karlović, kao i Dušan Vemić. Ispod slike ostavio je sledeći komentar:

 

"Jugoslavija na Rod Lejver areni…JUGOSLAVIJA, JUGOSLAVIJA!! Tako je momci", napisao je Đoković na svom Tviter profilu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.