Novak: Bilo je perfektno

Izvor: Sportal.rs, 14.Nov.2009, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Bilo je perfektno

Srpski teniser Novak Đoković ubedljivo je pobedio (6:2, 6:3) Rafaela Nadala u polufinalu Masters turnira u Parizu. Posle meča, Srbin je samo prepričao ono što su svi u dvorani "Bersi" i videli, perfektnu igru.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole u velikom stilu pobedio Rafu za još jedno finale

Izvor: NC magazin, 14.Nov.2009

Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Parizu, pobedivši Rafael Nadal-a sa 2:0 (6:2, 6:3). U dvadesetom međusobnom duelu, Nole je pokazao neverovatnu igru. Tokom celog meča imao je potpunu dominaciju, od sredine prvog, pa do sredine drugog seta dobio sedam vezanih gemova.

Nastavak na NC magazin...

Đoković: "Odigrao sam savršen meč"

Izvor: B92, 14.Nov.2009

Srpski teniser Novak Đoković bio je veoma srećan posle ubedljive pobede nad Rafaelom Nadalom u polufinalu turnira u Parizu. .."Nema mnogo toga da se kaže o mojoj današnjoj partiji, osim da je bila savršena. Igra se odvijala tačno onako kako sam želeo, sve o čemu sam razmišljao pre meča uspeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.