Subota, 14.11.2009.

18:15

Đoković: "Odigrao sam savršen meč"

Srpski teniser Novak Đoković bio je veoma srećan posle ubedljive pobede nad Rafaelom Nadalom u polufinalu turnira u Parizu.

Izvor: B92

Default images

„Nema mnogo toga da se kaže o mojoj današnjoj partiji, osim da je bila savršena. Igra se odvijala tačno onako kako sam želeo, sve o čemu sam razmišljao pre meča uspeo sam da sprovedem u delo. Bio sam veoma agresivan, rano preuzeo kontrolu nad mečom i to se isplatilo. Ovo je bio jedan od onih dana kada osećate da sve ide kako treba“, izjavio je Đoković.

Nadal je, baš kao i u prethodnom okršaju u Sinsinatiju, osvojio samo pet gemova i bio je oduševljen Novakovom igrom.

„On je igrao veoma dobro, po mom mišljenju neverovatno. Kada Novak igra na ovom nivou, veoma je teško igrati protiv njega, naročito na brzoj, tvrdoj podlozi. Nikada nisam igrao protiv Đokovića kada je na ovako visokom nivou“.

Đoković je pobedom u Parizu došao do šeste pobede iz 20 okršaja sa drugim teniserom sveta, a u finalu će igrati sa pobednikom susreta Monfis – Štepanek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: