Noletov potez o kojem bruji planeta: Bio sam najponosniji u hali kada mi je prišao (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletov potez o kojem bruji planeta: Bio sam najponosniji u hali kada mi je prišao (VIDEO)

Koliko je naš teniser popularan i osoba za divljenje govori i ovaj potez koji je zadivio poznatog Portugalca.

Menadžer Čelsija, legendarni portugalski strateg Žoze Murinjo, izjavio je da se divi teniskim šampionima, a posebno Novaku Đokoviću, s kojim je imao priliku da se nedavno upozna.

"Tenis je neverovatan sport, fudbaleri imaju mnogo toga da nauče od tenisera. Čovek sam na terenu, sa punom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << odgovornošću na svojim ramenima. Oni su veliki šampioni, kao fudbalski trener mnogo sam naučio od njih", rekao je Murinjo.

Portugalac je bliski susret sa prvim teniserom sveta imao u nedavnom egzibicionom meču sa Endijem Marijem, kada je Novak u naletu preskočio reklame i potom pružio ruku menadžeru londonskih Plavaca.

"Verovatno sam bio najponosniji čovek u hali kada mi je Đoković pružio ruku", rekao je Murinjo.



Izvor: mozzartsport.com

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.