Nole spreman za Grojla

Izvor: RTS, 24.Jun.2009, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole spreman za Grojla

U drugom kolu Vimbldona Srbiju će u pojedinačnoj konkurenciji danas predstavljati dva tenisera - Novak Đoković i Janko Tipsarević.

Protivnik Novaka Đokovića biće Nemac Simon Grojl, koji se nalazi na 106. mestu ATP liste. Njih dvojica sastali su se samo jednom 2005. godine i to na čelendžeru.

Protivnik Janka Tipsarevića biće 25. teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mardi Fiš iz Sjedinjenih Američkih Država.

U igri parova predstavljaće nas Troicki i Vemić. Viktor Toricki igra u dublu sa Kasom protiv Kunicina i Tursunova, dok je Vemićev partner Zverev, a rivali će im biti braća Brajan.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.