Nole omašio teren; Čovek usnimljen u Kataru neodoljivo podseća na našeg tenisera VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2022, 19:46

"Nole omašio teren"; Čovek usnimljen u Kataru neodoljivo podseća na našeg tenisera VIDEO

Video snimak sa prve utakmice Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru je ubedljivo izazvao mnogo pažnje, no nešto drugo je više zapalo za oko.

Naime, neko je primetio kako je utakmicu iz VIP dela pratio muškarac koji neverovatno podseća na našeg tenisera Novaka Đokovića. Muškarac je mirno sedeo na svom mestu posmatrajući ceo događaj, a nosio je tradicionalnu arapsku odeću, kanduru.

"Nole promašio teren", napisao je na Instagramu korisnik pod imenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Brat pelin.

"Pogrešan turnir, brate", "Noletova faca kao kada sluša Jelenin recept za zdravu ishranu", "Konačno otkriveno da je Nole ubačen od strane Katara", "Promašio je dvoranu", "Đoković pre dodele pehara u Torinu", "Stiže čovek na sve strane", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Podsećamo, Novak Đoković je sinoć u Torinu po šesti put u karijeri postao pobednik ATP Finala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.