Nole kao u najboljim danima, izbacio i ljubimca britanske publike! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole kao u najboljim danima, izbacio i ljubimca britanske publike! (video)

Nova pobeda i još jedna odlična partija Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se večeras u osminu finala Vimbldona, pošto je u trećem kolu savladao Britanca Kajla Edmunda sa 3:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:2 i 6:4.

Edmund je odlično ušao u večerašnji meč, zaista je sjajno igrao tokom prvog seta, dobijao i neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''nemoguće'' poene, a sve je krunisao brejkom u sedmom gemu, na šta Đoković nije imao odgovor.

Ali, ono što je najvažnije, Novaka nije poremetio izgubljeni set,  u drugom je uzvratio istom merom i dobio ga sa 6:3.

Kako je meč odmicao, Đoković je igrao sve bolje, što se pogotovo videlo u trećem setu, kada je stigao i do rezultatskog preokreta, za vođstvo od 2:1 u setovima.

Četvrti set bio je poslednja prilika za Edmunda da vrati neizvesnost i ponovo uzdrma Novaka, ali mu to naš teniser nije dozvolio, bio je najbolji kada je to bilo najvažnije i posle nepuna tri sata borbe dobio ovaj meč i plasirao se u osminu finala.

O nepravdi koja je tokom četvrtog seta učinjena našem teniseru, kao i šta je on o tome rekao, opširnije čitajte OVDE.

U borbi za plasman u četvrtfinale Novakov rival biće Rus Karen Kačanov, koji je ranije danas savladao Amerikanca Tijafoa sa 3:2 u setovima.

-

Someone's pumped...

Will @DjokerNole win his fourth #Wimbledon title this year? pic.twitter.com/1iSV4rEHmP

— Wimbledon (@Wimbledon) July 7, 2018
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković rastužio domaću publiku: Edmundov san trajao samo set

Izvor: BKTV News, 07.Jul.2018

Novak Đoković se pobedom nad Kajlom Edmundom 4:6, 6:3, 6:2, 6:4, plasirao u osminu finala Vimbldona...Izgubljen prvi set nije poremetio srpskog tenisera, pa je za sat i 20 minuta potpuno preokrenuo rezultat...Nastavio je Đoković u istom ritmu, a brejk u devetom gemu četvrtog seta doneo mu je pobedu...

Nastavak na BKTV News...

Đoković: Sudija pogrešio, ne razumem zašto bez čelendža

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Britanca Kajla Edmunda u trećem kolu Vimbldona, a meč na Centralnom terenu obeležila je i neverovatna greška sudije Džejka Garnera...Đoković je savladao Edmunda rezultatom 4:6, 6:3, 6:2, 6:4, pa će igrati protiv Karena Hačanova iz Rusije u narednoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.