Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2020, 19:48

Nole i Tim dobili protivnike, ali svi čekaju njihovo finale

Održan žreb za inaguralni teniski turnir Adria Tour sa tri Top 10 učesnika

Nakon uzbudljivog i eklektičnog koncerta kazahstanske pijanističke zvezde, veoma atraktivne Lole Astanove, koja je uz pomoć Dj-a dodatno zagrejala atmosferu na Donjem Dorćolu, usledio je i drugi dubl dana na otvaranju Adria Toura nakon što su sat ranije Jelena Janković i Novak Đoković bili bolji u meču bez rezultatskog značaja od Nenada Zimonjića i Olge >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Danilović.

Ovaj put nije bilo devojaka, ali je bilo još vrhunskih asova. Tačnije svi učesnici Adria Toura koji se odigrava tokom naredna dva dana u TC Novak. Podeljeni u dve ekipe sa pravom izmene kao u košarci, pojačani Zimonjićem u čijem timu su bili Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov i Viktor Troicki. Noletovu, ujedno i pobedničku ekipu činili su Dušan Lajović i Filip Krajinović.

Zabava je naravno bila na nivou, a meč prilično kompetitivan, mada ne i posve ozbiljan, na veliko zadovoljstvo publike, te je usledilo žrebanje.

Nosioci grupa su bili treći i prvi reketi sveta, Tim i Đoković. Tako su se u austrijančevoj grupi našli Grigor Dimitrov, Dušan Lajović i pobednik TSS Toura Damir Džumhur, dok su kod Noleta Aleksander Zverev, Filip Krajinović i Viktor Troicki. Pobednici grupa, nakon što svi odigraju sa svima idu u finale koje se igra u nedelju uveče.

Za kraj otvarajućeg dana Adria Toura na glavnom terenu TC Novak nastupio je i dirnuo dušu prisutnim sretnicima neverovatni Nemanja Radulović, jedan od najpoznatijih i najcenjenijih violinista sveta.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.