Nole akter najboljeg meča u 2018.

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole akter najboljeg meča u 2018.

Teniski klasik iz Pariza proglašen za najbolji meč u 2018. godini.

Meč srpskog tenisera Novaka Đokovića i Švajcarca Rodžera Federera u polufinalu Mastersa u Parizu proglašen je danas za najbolji u ovoj godini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u izboru Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

Meč u Parizu, odigran 3. novembra, bio je 47. međusobni duel dvojice tenisera, a Đoković je pobedio posle tri seta, 7:6, 5:7, 7:6.

Srpski teniser je tim trijumfom produžio seriju pobeda na 21 meč, ali je u finalu izgubio od Rusa Karena Hačanova.

Drugi najlepši meč je duel Argetinca Huana Martina Del Potra i Rodžera Federera, koji su odigrali u finalu Indijan Velsa. Del Potro je tada pobedio sa 6:4, 6:7, 7:6.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE KREATOR EPSKOG SPEKTAKLA: ATP nije imao dilemu pri izboru najboljeg meča u sezoni (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Nov.2018, 08:34

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) proglasila je polufinalni meč mastersa u Parizu između Novaka Đokovića i Rodžera Federera za najbolji u 2018. godini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.