Nole: Najviše volim da igram u mom gradu

Izvor: S media, 23.Apr.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole: Najviše volim da igram u mom gradu

Novak Đoković se vraća u akciju, počinje Srbija Open!

Srbija Open: Janko pre Viktora na Noleta

Troicki: Nole, i drugi umeju da igraju!

CNN stiže u Beograd zbog Novaka VIDEO

Urnebesno: Kako Tipsarević imitira Đokovića VIDEO

Drugi teniser planete stigao je u Beograd gde će sledeće nedelje pokušati, a i favorit je da će uspeti, da nastavi niz od četiri vezana ATP trofeja i 24 uzastopne pobede. Beogradska publika će >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tako prvi put imati priliku da na delu vidi "novog" Đokovića, koji proteklih meseci igra najbolji tenis na planeti.

- Jedva čekam da zaigram pred domaćom publikom. Radujem se što ću ponovo nastupati u mom gradu - rekao je Novak, koji će igrati prve mečeve u Srbiji posle trijumfa protiv Francuske i osvajanja "salatare", kada je počela njegova dominacija.

Srpski as je pozvao publiku da u periodu od 23. aprila do 1. maja poseti kompleks "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu, uz obećanje da ih očekuje fantastičan tenis.

- Biće to fantastičan turnir i zato pozivam sve da dođu i gledaju vrhunski tenis - rekao je Đoković, koji u Beogradu otvara sezonu na šljaci.

(Press)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.