Ništa od četvrtfinala Hjustona za Tipsu, Jelena se predala

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od četvrtfinala Hjustona za Tipsu, Jelena se predala

Srpski predstavnici noćas podbacili

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Hjustonu pošto je noćas u osmini finala izgubio od Kolumbijca Santjaga Hiralda u dva seta - 6:7 (2:7), 3:6 posle sat i po igre.

Hiraldo, trenutno 32. na svetskoj rang listi, smanjio je prednost u međusobnim okršajima sa Tipsarevićem na 2:1. Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teniser je prethodno u prvom kolu posle iscrpljujuće borbe pobedio Brazilca Giljerma Klezara (6:4, 3:6, 7:6). Bio je to prvi singl meč bivšeg svetskog broja osam nakon skoro godinu i po dana pauze zbog povrede stopala.

Posle trijumfa nad Tipsarevićem, Hiraldo u borbi za polufinale igra protiv Amerikanca Džeka Soka, koji je nadigrao Španca Robarta Bautistu Aguta (6:4, 6:4).

Turnir u Hjustonu igra se za ukupan nagradni fond od 549.230 dolara.

Jelena Janković predala je bez borbe meč osmine finala WTA turnira u Čarlstonu Crnogorki Danki Kovinić zbog povrede stopala. JJ je kao 6. nosilac na turniru bila slobodna u prvom kolu, a u šesnaestini finala pobedila je u utorak Nemicu Tatjanu Mariju sa 6:3, 6:7 (6:8), 6:1. Kovinić se u četvrtfinalu turnira sastaje sa Andreom Petković iz Nemačke.

Turnir u Čarlstonu igra se za nagradni fond od 731.000 dolara.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Tipsarević bez četvrtfinala turnira u Hjustonu

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2015

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Hjustonu pošto je u osmini finala izgubio od Kolumbijca Santjaga Hiralda u dva seta - 7:6 (7:2), 6:3 posle sat i po igre...Bio je to prvi singl meč bivšeg svetskog broja osam nakon skoro godinu i po dana pauze zbog povrede stopala...Posle...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.