Niške Sportske igre mladih na 5 lokacija u gradu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niške "Sportske igre mladih" na 5 lokacija u gradu

U tenisu, odbojci, malom fudbalu, košarci 3 na 3, šahu i "između dve vatre" nadmetaće se mladi u utorak, 28. maja na 5 lokacija u Nišu. Pobedničke ekipe izboriće plasman na Državno prvenstvo, na kome će se boriti za odlazak na Regionalno takmičenje u Split i besplatno letovanje.

Niš je jedan od 25 gradova Srbije u kojima se održavaju Sportske >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igre mladih. Pobednici će se, kažu organizatori, sredinom jula na Adi Ciganliji boriti za titulu državnog prvaka i plasman na regionalno takmičenje.

Sportske igre mladih su najveći međunarodni projekat čiji je osnovni cilj promocija zdravih stilova života i prijateljstva - kažu organizatori.

Otvaranje manifestacije zakazano je za 10 sati u hali Osnovne škole “Mika Antić”, gde će se odmah potom održati i takmičenje u odbojci. Sala škole “Dušan Radović” biće poprište borbi u basketu (12 sati) i šahu (11:30).

Tenis će se igrati na terenima Teniske akademije Živković i počinje u 10 sati, a nadmetanje u malom fudbal u odigraće se balon sali u Čairu, počev od podneva. U sali škole “Ratko Vukićević” od 11 sati ekipe će se nadmetati u igri "između dve vatre".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.