Nišikori i Lopes u finalu Memfisa

Izvor: Blic, 24.Feb.2013, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišikori i Lopes u finalu Memfisa

Japanac Kei Nišikori i španski teniser Felisijano Lopes sastaće se u finalu ATP turnira u Memfisu koji se igra za nagradni fond od 235.000 dolara.

Nišikori je plasman u završni meč turnira izborio tako što mu je Australijanac Marinko Matošević predao meč pred početak drugog seta zbog povrede stopala. Prethodno, Nišikori je dobio prvi set sa 6:4.

Lopes je, pak, za ulazak u finale morao da igra tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << seta. Uzbekistanca Denisa Istomina savladao je sa 6:2, 3:6, 6:3.

Nišikori i Lopes do sada su odigrali samo jedan meč. Bilo je to pre dve godine u Barseloni a pobedio je Lopes sa 6:4, 7:6.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Memfis: Nišikori i Lopes za titulu

Izvor: B92, 24.Feb.2013

Japanac Kei Nišikori i španski teniser Felisijano Lopes boriće se za titulu na turniru u Memfisu...Nišikori je do plasmana u finale došao posle predaje Australijanca Marinka Matoševića u polufinalnom susretu. Do predaje je došlo na pauzi između prvog i drugog seta, zbog povrede stopala, a Japanac...

Nastavak na B92...

Nišikori i Lopes u finalu

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Feb.2013

Japanac Kei Nišikori i španski teniser Felisijano Lopes sastaće se u finalu ATP turnira u Memfisu (Tenesi) koji se igra za nagradni fond od 235.000 dolara.. (FOTO: Rojters). Nišikori je plasman u završni meč turnira izborio tako što mu je Australijanac Marinko Matošević predao meč pred početak...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.