Nisam Supermen ali volim taj film Novak raspolozen uoci meca sa 87. igracem sveta

Izvor: medio.rs, 25.Mar.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam Supermen ali volim taj film Novak raspolozen uoci meca sa 87. igracem sveta

Najbolji teniser planete raspoložen pred još jednu obavezu odbrane titule

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, uoči pohoda na šestu titulu na Mastersu u Majamiju, rekao je da se ne smatra nepobedivim, uprkos tome što je iza njega najboljih 15-20 meseci u karijeri.

Ðoković je istakao da ima lepe uspomene na Majami, gde je 2007. godine osvojio prvi veliki turnir u karijeri i dodao da se raduje što se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Rodžer Federer vraća na teren.

RADUJE SE FEDERERU

Đoković i Federer bi u Majamiju mogli da se sastanu Foto: Tanjug/AP

– Sjajno je za tenis što se Rodžer vraća, biće veoma težak turnir, iznenađenja su uvek moguća. Od najboljih se uvek očekuje da dođu do završnice, ali ništa nije zagarantovano”, konstatovao je Ðoković – koji bi u “projektovanom polufinalu” trebalo da se sastane sa Švajcarcem.

Srpski as prvi meč igra noćas, od jedan sat, protiv Britanca Kajla Edmunda, 87. igrača na ATP listi.

(Telegraf.rs/Tanjug))

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.