Ništa od Madrida, Olga Danilović poražena u polufinalu kvalifikacija

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 23:20

Ništa od Madrida, Olga Danilović poražena u polufinalu kvalifikacija

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u finale kvalifikacija za turnir u Madridu.

Ona je poražena od Poljakinje Magdalene Frenh sa 1:2 po setovima 6:2, 3:6, 5:7.

Danilović, 136. igračica sveta, poražena je od 100. igračice na WTA listi posle dva sata i 21 minuta igre.

Prvi set je Danilovićeva, dobila je bez većih problema, napravila je brejk za 3:1, a onda je novim brejkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdila vođstvo 1:0.

Poljakinja, 100. igračica planete, zaigrala je u drugom setu mnogo bolje, napravila je brejk za vođstvo 2:1, a onda još jedan kod 5:3 i tako uvela meč u odlučujući set.

U trećem setu su u ranoj fazi obe teniserke razmenile po brejk. Kod vođstva 6:5, na servis Danilovićeve, Frenh je iskoristila drugu meč loptu i stigla na korak od plasmana u glavni žreb.

U finalu kvalifikacija, Frenh će igrati protiv bolje iz duela Francuskinje Diane Peri i Alione Bolsove Zadoinove iz Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.