Nina odbila tenisera!

Izvor: Mondo, 27.Apr.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina odbila tenisera!

Za neke stvari je ipak prerano...

VoditeljkaNina Radulović navodno je odbila predlog svog dečka Filipa Krajinovića da otpočnu život pod istim krovom.

Mladi teniser je javno izjavio da neće da se ženi, ali je ipak poželeo da veza s Ninom dobije ozbiljniji pečat, pa joj je predložio zajednički život.

"Neće Fića da se ženi!"

"Filip je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << desetak dana pitao Ninu da počnu da živi zajedno jer ionako najviše vremena provode u njegovom stanu. Bio je siguran da će se i ona složiti s tim. Ipak, Nina ga je iznenadila odgovorom da je još prerano za to. Kao razlog je navela da su njih dvoje pod lupom javnosti i da se prati svaki njihov korak, a i ne priliči da tako brzo uđe u nešto ozbiljnije nakon razvoda od Branislava Lečića. Kako mi je Filip rekao, nije mu baš bilo pravo, ali se složio s njenim mišljenjem", istakao je izvor za "Kurir".

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.