Nikol Šerzinger je prava srećnica: Njen dečko objavio kako GO kiti jelku, Instagram POLUDEO (foto)

Izvor: Story, 05.Dec.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Šerzinger je prava srećnica: Njen dečko objavio kako GO kiti jelku, Instagram POLUDEO (foto)

Popularni sportista sigurno ni za jednu svoju objavu na društvenim mrežama nije dobio toliko “lajkova”… Bugarski teniser Grigor Dimitrov pohvalio se na Instagramu kako je za njega počela praznična sezona, tako što je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako kiti ogromnu novogodišnju jelku i na njen vrh stavlja, uz malu pomoć mini-merdevina, velikog anđela. ... The post Nikol Šerzinger je prava srećnica: Njen dečko objavio kako GO kiti jelku, Instagram POLUDEO (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog fotke dečka Nikol Šerzinger Instagram "poludeo" (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2018

Popularni sportista sigurno ni za jednu svoju objavu na društvenim mrežama nije dobio toliko "lajkova"…..Bugarski teniser Grigor Dimitrov pohvalio se na Instagramu kako je za njega počela praznična sezona, tako što je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako kiti ogromnu novogodišnju jelku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.