Nikola Rokvić objavio fotografiju na Instagramu i zbunio SVE (foto)

Izvor: Story, 04.Dec.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvić objavio fotografiju na Instagramu i zbunio SVE (foto)

Iako su preko dve i po godine u braku i čekaju drugo dete, pevač je u svoju suprugu zaljubljen kao prvog dana… Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović venčali su se sedmog maja 2016. godine u manastiru Mileševa. U avgustu pre tri godine postali su roditelji ćerke Leone, a Bojana bi trebalo da se ... The post Nikola Rokvić objavio fotografiju na Instagramu i zbunio SVE (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Bojana Barović

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nikol Šerzinger je prava srećnica: Njen dečko objavio kako GO kiti jelku, Instagram POLUDEO (foto)

Izvor: Story, 05.Dec.2018, 10:45

Popularni sportista sigurno ni za jednu svoju objavu na društvenim mrežama nije dobio toliko “lajkova”… Bugarski teniser Grigor Dimitrov pohvalio se na Instagramu kako je za njega počela praznična sezona, tako što je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako kiti ogromnu novogodišnju jelku...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.