Neumesno? Svi pričaju o tome kako se Serena Vilijams obukla

Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neumesno? Svi pričaju o tome kako se Serena Vilijams obukla

Serena Vilijams je pobedila Mariju Šarapovu i plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, a meč je igrala u žutom, pomalo neprimerenom, kompletiću.

Veoma kratka majica i mini suknjica kod teniserke su više otkrili nego pokrili, a ovakav stajling zaista nije uobičajen za teniski teren.

Većina je prokomentarisala da se Serena obukla veoma neumesno.

Šta vi mislite?

Ostatak teksta pročitajte ovde: Neumesno? Svi pričaju o tome kako se Serena Vilijams obukla

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Neumesno? Svi pričaju o tome kako se Serena Vilijams obukla

Izvor: Svet, 26.Jan.2016

Serena Vilijams je pobedila Mariju Šarapovu i plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, a meč je igrala u žutom, pomalo neprimerenom, kompletiću.. Veoma kratka majica i mini suknjica kod teniserke su više otkrili nego pokrili, a ovakav stajling zaista nije uobičajen za...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.