Nesalomiva  priča o preživljavanju Jelene Dokić!

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesalomiva " priča o preživljavanju Jelene Dokić!

Bila je velika nada srpskog i svetskog tenisa početkom 21. veka, došla je do 4. mesta i napadala vrh WTA liste, a onda je nestala. Sada je napisala knjigu.

Porodične nedaće i otac Damir uticali su na karijeru nekada vrhunske teniserke.

Pisanje knjige koju je nazvala "Nesalomiva" joj je bilo jedno od najtežih iskustava.

"Tokom proteklih godinu dana prošla sam kroz jedno od najtežih iskustava, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i jedno od iskustava koje me je najviše ispunilo – pisanje moje dosadašnje životne priče. Do sada nikome nisam rekla svoju punu priču, nikom živom, tako da je bilo teško ponovo prolaziti kroz neke bolne i teške trenutke u životu, ali bilo je i divno prisetiti se nekih lepih trenutaka iz karijere. Ali sve to zapisati, i dobro i loše, bilo je oslobađajuće. Ne, ovo nije priča o tenisu, ovo je priča o preživljavanju", napisala je Jelena Dokić na Instagramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.